Bezig met laden...Logopediste – slikstoornissen

ELIEN VAN GOETHEM


Wie is Elien

KORTE BIO

Bachelor Logopedie
Slikstoornissen
Belsele, Zele

Elien werkt voornamelijk met kinderen en adolescenten rond de leerstoornissen (dyslexie, dysorthografie en dyscalculie) en articulatieproblemen. Hiernaast werkt zij vaak met volwassenen die kampen met slikproblemen (dysfagie).Contacteer Elien

CONTACTINFOelien.vangoethem@parmed.be
+32 (0) 474 27 99 05


Logopedie is de behandeling van communicatiestoornissen met betrekking tot taal, spraak, de stem, gehoor en/of slikken. Logopedie is een specialisme gericht op het ontwikkelen, herstellen en onderhouden van de communicatie in al zijn facetten en de verwerking van eten en drinken. Logopedie biedt de cliënt preventie, zorg, training en advies ten aanzien van communicatie, mondfuncties, het gehoor, slikken en stem.

Elien is in juni 2015 afgestudeerd als Bachelor in de Logopedie aan de Hogeschool Gent en ging daarna meteen aan de slag als zelfstandige logopediste op haar voormalige stageplaats. Na iets minder dan een jaar maakte ze de overstap naar Parmed. Wat ze hier het leukste vindt, is het contact met de collega’s . Op deze mensen kun je steeds rekenen, zowel op professioneel vlak als daarbuiten.  

Ze is gedurende haar opleiding en in het werkveld reeds in contact gekomen met verschillende doelgroepen en settings. Ze bouwde daarbij ervaring op in het werken met leerproblemen en/of -stoornissen (dyslexie, dysorthografie en dyscalculie). Vanuit haar interesse voor slikstoornissen maakte ze haar bachelorproef rond smaak- en geurperceptie bij volwassenen met presbyfagie (slikstoornissen ten gevolge van de ouderdom).


Lees meer over Elien Van Goethem

Korte CV

  • Werkervaring
  • Permanente vorming
  • Publicaties en voordrachten
  • Zelfstandig logopediste, regio Waas en dender
  • Bachelor in de Logopedie en de Audiologie (Hoger onderwijs)
  • Economie – Moderne Talen (Secundair onderwijs)
  • VVL-congres 2016
  • VVL-congres 2017
logo-white

De ParMed Groep is het gezamenlijk initiatief van medische en paramedische hulpverleners in de regio Waas en Dender. We behandelen kinderen, adolescenten en volwassenen.